Πώς να βρείτε το νούμερό σας

Η αγορά ενός ρούχου από το internet, πολλές φορές αναστέλετε από τις απλές σκέψεις: "και αν δεν μου κάνει; και αν μου είναι κοντά-μακριά τα μανίκια; και αν μου είναι στενό-φαρδύ;" κλπ.

Στο Jet Set καταννοούμε αυτούς τους ενδοιασμούς των πελατών μας. Για αυτό το λόγο, χρησιμοποιούμε έναν απλό και σίγουρο τρόπο, για να μπορέσει ο καθένας από εσάς να εντοπίσει το νούμερό του σε όλα τα προϊόντα μας. 

Αυτά που χρειάζεστε, είναι λίγη όρεξη να ασχοληθείτε για 5 λεπτά με το υποψήφιο μελλοντικό σας ρούχο, μία μεζούρα ή ένα μέτρο, ένα χαρτί και ένα στυλό.

Εξηγούμε την διαδικασία, βήμα βήμα:

ΒΗΜΑ 1ο

Παρατηρήστε τα σχέδια που βλέπετε σε αυτή τη σελίδα. Πρόκειται για τις μετρήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε στο δικό σας ρούχο.

Μετά θα προσπαθήσετε να βρείτε το νούμερο που θα αντιστοιχεί στα νούμερα που θα έχετε καταγράψει

Παίρνετε ένα δικό σας μπουφάν ή σακάκι ή παλτό, το οποίο εφαρμόζει επάνω σας σωστά, και το ακουμπάτε απλώντάς το κουμπωμένο πάνω σε μία σταθερή επιφάνεια, στην οποία να χωρά το ρούχο σας, πχ ένα τραπέζι.

 

 

ΒΗΜΑ 2ο

Ξεκινάτε τις μετρήσεις στο ρούχο σας, φροντίζοντας κάθε τμήμα που μετράτε να είναι τεντωμένο. Σημειώνετε στο χαρτί κάθε μέτρηση, με το ανάλογο αρχικο γράμμα. 

Σ: στήθος

Ω: ώμος

Χ: χέρι

Υ: ύψος

Π: πλάτη

Μ: μέση

ΒΗΜΑ 3ο

Αφού έχετε τις διαστάσεις σας, μπορείτε να αντρεξέτε στα σχέδια που σας ενδιαφέρουν. Εκεί, θα επιλέξετε το νούμερο του οποίου οι μετρήσεις είναι πιο κοντά στις μετρήσεις που κάνατε.

Δεν είναι απαραίτητο να συμπίπτουν ακριβώς οι μετρήσεις, καθώς κάθε σχέδιο έχει διαφορετικό πατρόν και "φόρμα". Τα σημεία που είναι σημαντικά είναι το Στήθος, η Πλάτη και τα Μανίκια.

Επίσης σας κάνουμε γνωστό ότι εάν σε κάποιο σχέδιο του καταστήματός μας τα μανίκια σας είναι μακρυά, έχετε την δυνατότητα να μας ζητήσετε να τα κοντύνουμε από το αρχικό μήκος τους, όσα εκατοστά μας ζητήσετε. Η εργασία είναι εγγυημένη από το κατάστημά μας, αφού γίνεται στο εργαστήριό μας και δεν θα σας κοστίσει απολύτως τίποτα!

Loading...